Rail Cargo Group anunță o importantă creștere a profitului pentru anul 2017

Rail Cargo Group anunță o importantă creștere a profitului pentru anul 2017

Cu un rezultat de 42,3 milioane de euro în 2017, Rail Cargo Group a fost una dintre putinele companii europene de transport feroviar de marfă care a realizat profituri importante, și aceasta a fost a șasea oară la rând. Datorită avântului economic, volumele transportate au crescut din nou.

Cu o gamă tot mai mare de servicii de logistică feroviară din Orientul Îndepărtat și din Asia Centrală, Rail Cargo Group susține strategia de internaționalizare dincolo de frontierele Europei. Din anul 2017, compania a activat pe toate căile rutei de mătase. Strategia de expansiune în Asia include, de asemenea, dezvoltarea de noi conexiuni în cadrul Europei, în special în cazul porturilor care câștigă rapid importanță ca baze de logistică și oferă un potențial atractiv pentru o creștere ulterioară. Rail Cargo Group operează reprezentați într-un total de 18 țări europene, în zece dintre acestea cu propria tracțiune. În Austria, compania își menține poziția puternică în transportul de mărfuri. Cota de piață în Austria este de 72,9%. Ponderea transportului feroviar în transportul de mărfuri este stabilă la puțin peste 30%.

Investiții în viitorul Rail Cargo Group
Pe lângă serviciile logistice din Europa, se vor stabili noi conexiuni cu China anul acesta. Sunt în plan până la 600 de conexiuni pe rutele dintre Europa și China în 2018. În plus, vor fi puse în aplicare noi servicii de transfer, cum ar fi cele între Linz și regiunea Rin-Ruhr, iar serviciile către și dinspre porturi vor fi extinse. Acest lucru va permite soluții logistice precise, oriunde sunt necesare. În plus, achiziționarea de locomotive moderne Vectron multi-sistem este în curs de desfășurare și la fel cum se derulează și echiparea locomotivelor cu sisteme GPS.Sursa: Rail Cargo Group
Foto: Andrei Marian

829 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *