Grupul Puzhen Bombardier va livra 72 de trenuri monorail în Bangkok

Grupul Puzhen Bombardier va livra 72 de trenuri monorail în Bangkok

CRRC Puzhen Bombardier Transportation System (grupul Puzhen Bombardier) va livra 72 de trenuri tip monorail pentru linia galbenă și linia roz de tranzit feroviar în Bangkok, Thailanda.
Linia Galbenă și linia roz sunt două linii importante de transport feroviar din zona urbană din Bangkok, care utilizează sisteme monorail de tip straddle și sunt programate să fie puse în funcțiune până la sfârșitul anului 2021. Puzhen Bombardier este responsabil livrarea unui total de 288 vagoane (72 de trenuri cu câte 4 vagoane) INNOVIA 300. Modul de conducere va adopta cea mai avansată tehnologie automată fără pilot din lume. Primul tren va fi livrat înainte de sfârșitul lunii iunie 2020, iar toate trenurile vor fi livrate în 2021.

Puzhen Bombardier a finalizat construcția primului său vehicul monorail de tip straddle și a bazei de producție din Wuhu, Anhui, la sfârșitul anului 2017. Aici este singura bază mondială de producție a vehiculelor Bombardier monorail de tip straddle, cu o capacitate anuală de producție de peste 200 de unități, capabilă să garanteze fără dificultate livrarea la timp a proiectelor.

Înființată în 2014, CRRC Puzhen Bombardier Transportation System a fost prima companie din China specializată în proiectarea, producția, integrarea și vânzarea vehiculelor și a sistemelor de transport feroviar monorail și APM. Încă de la înființare, compania a obținut cu succes un număr de proiecte de transport feroviar cu volum mediu, incluzând Aeroportul APM Hong Kong, APM Aeroportul Shenzhen și linia 1 și Faza I a Liniei 2 de tip straddle Wuhu. În martie 2018 , Linia Shanghai-Pujiang, prima linie internă de transport feroviar APM, a fost deschisă oficial pentru teste.Foto&info: Puzhen Bombardier

1.195 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *