Primele camioane Volvo electrice au fost livrate clienților

Primele camioane Volvo electrice au fost livrate clienților

Volvo Trucks a livrat recent primele sale camioane electrice, un camion pentru deșeuri destinat uzinei de reciclare Renova și un camion de distribuție companiei logistice DB Schenker și partenerului de transport TGM, care operează în Suedia.

Camioanele Volvo FL Electric fac parte dintr-o pre-serie dezvoltată în colaborare cu clienții selectați. Producția de serie a Volvo FL Electric și fratele său puternic, Volvo FE Electric, va începe cu un număr limitat de camioane pentru piețele europene în a doua jumătate a anului 2019.

Absența zgomotului motorului și a emisiilor de gaze de evacuare contribuie la îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru șoferi și la un mediu urban mai silențios și mai curat.

Camioanele Volvo FL Electric și Volvo FE Electric sunt dezvoltate pentru distribuție, manipularea deșeurilor și alte aplicații de transport urban. Volvo FL Electric are capacitatea de a obține un GVW (greutate totală a vehiculului) de 16 tone, în timp ce Volvo FE Electric are o capacitate de GVW de 27 de tone.

Foto&info: Volvo

633 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *