Primăria Ploiești a primit fonduri europene pentru un terminal de transport în zona de nord a orașului

Primăria Ploiești a primit fonduri europene pentru un terminal de transport în zona de nord a orașului

Primarul municipiului Ploiești anunță că „Azi am semnat contractul de finanțare pentru unul dintre cele mai importante proiecte din municipiul nostru „Creșterea mobilității traficului prin realizarea Terminalului Multimodal Nord-Vest incluzând și spații de parcare pentru moduri de transport auto și biciclete (Zona Spital Județean)”, a cărui valoare totală este de 98.197.848,83 lei.

Astfel, în zona de nord a orașului, în apropierea Spitalului Județean de Urgență Prahova, va fi creat un terminal multimodal (dotat cu un centru de management al traficului și e-tiketing) cu spații moderne de așteptare, parcare de tip park&ride, infrastructură pentru biciclete, care va facilita accesul la mijloacele de transport în comun.

Trebuie să știți că toate proiectele pe care le avem pentru atragerea de fonduri europene sunt corelate și, pe lângă obiectivul principal pe care îl au, de reducere a emisiilor de carbon și de fluidizare a traficului, vor schimba imaginea orașului. Bani europeni nerambursabili, atrași pentru dezvoltarea orașului nostru.”Foto&info: Primarul Municipiului Ploiești

295 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *