Primăria Craiova continuă procedurile pentru modernizarea depoului de tramvaie

A fost lansată licitația pentru modernizarea totală a depoului de tramvaie din Craiova

Primăria Craiova a lansat consultarea pieței pentru determinarea valorilor estimate și a termenelor în vederea lansării licitației pentru modernizarea depoului de tramvaie. Procedura are ca limită data de 11 mai urmând ca rezultatele să fie comunicate până pe 20 mai.

In prezent, Municipiul Craiova are in implementare proiectul „Modernizare depou si Modernizarea statiilor de redresare pentru alimentarea electrica a tramvaielor – Faza 2 – Modernizare depou tramvaie”, SMIS 129326, finanţat în cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiţii 4.e – Promovarea unor strategii de reducere a emisiilor de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritoriu, în special pentru zone urbane, inclusiv promovarea mobilității urbane multimodale durabile și a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare, conform contractului de finantare nr. 4931/13.12.2019.
Obiectivul general al proiectului vizeaza Cresterea atractivitatii si eficientei sistemului de transport public local din municipiul Craiova prin implementarea unor masuri integrate ce vizeaza imbunatatirea transportului public de calatori cu tramvaiul si descurajarea utilizarii transportului privat. Procedura de atribuire a contractului de achizitie publica avand ca obiect Servicii de elaborare a doc. teh.-ec. faza PT+PAC+DE +Documentatii avize, autorizații, acorduri +certificate performanță energetică, serv. de asist. din partea proiectantului pe parcursul derularii contractului și executia lucrarilor pentru proiectul menţionat a fost organizata de 2 ori, conform anunturilor de participare publicate in SEAP cu nr. CN1037486 din 11.12.2021 si respectiv nr. CN1039659 din 23.02.2022, in ambele cazuri procedura fiind anulată întrucat nu au existat ofertanti inscrisi.

În vederea stabilirii motivelor care au condus la acesta situatie, autoritatea contractanta doreşte consultarea pieței cu privire la termenul contractual, conditiile tehnice din DALI si valorea estimată a contractului de achizitie publica.

Foto: mobilitate.eu920 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *