Primăria Capitalei și Primăria Sector 2 se asociază pentru realizarea liniei de tramvai pe Pasajul Doamna Ghica ce va lega Pipera de Pantelimon

O companie din Italia realizează structura metalică a pasajului Doamna Ghica

În ședința CGMB din data de 12 decembrie, va fi dezbătut și votat proiectul de hotărâre privind aprobarea acordului de asociere dintre Sectorul 2 al Municipiului București și Municipiul București privind realizarea de către Sectorul 2 al Municipiului București a documentațiilor cadastrale, urbanistice, tehnico – economice și a unui studiu de fezabilitate având ca obiect reconfigurarea intersecției și a pasajului Doamna Ghica – Colentina și de modernizare a căii de rulare tronson dublu tramvai existent și de realizare tronson dublu tramvai nou, rezultând un traseu final cuprins între Bd. Dimitrie Pompei – calea ferată – Șoseaua Petricani – Bd. Lacul Tei – strada Doamna Ghica – Șoseaua Pantelimon – Bd. Chișinău – Bd. Basarabia – Șoseaua Vergului, inclusiv amenajarea/reconfigurarea domeniului public adiacent lucrărilor menționate (intersecții/artere de circulație și rețele și dotări tehnico – edilitare) pe o lungime de 12,2 km, pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 2 al Municipiului București.

Noua linie va lega cartierele Pipera/Lacul Tei de Pantelimon, devenind o legătură rapidă pe noul pasaj de la Doamna Ghica, asigurând și legătura cu linia tramvaiului 21.

2.413 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *