Primăria Brăila a lansat licitația pentru două tramvaie noi ce vor circula pe ruta Parc Monument – Radu Negru

Primăria Brăila a lansat licitația pentru două tramvaie noi ce vor circula pe ruta Parc Monument - Radu Negru

Primăria Brăila a lansat licitația pentru „Furnizare 2 tramvaie de capacitate medie în cadrul proiectului “Modernizare transport electric Parc Monument – Radu Negru“ Propunerea tehnică va fi întocmită conform caietului de sarcini, parte integrantă din prezenta documentație de atribuire. Contractul de furnizare ce va fi încheiat va avea ca și obiect principal furnizarea a 2 tramvaie de capacitate medie în cadrul proiectului “Modernizare transport electric Parc Monument – Radu Negru“. Aceste 2 tramvaie vor fi noi și nefolosite, unidirecționale și sunt destinate transportului public urban de călători în Municipiul Brăila”, proiect în valoare de 16 milioane lei. Tramvaiele vor fi livrate în termen de 18 luni de la semnarea contractului.

Conform Caietului de Sarcini tramvaiele vor avea o capacitate de transport totală de minim 100 locuri, respectiv 6 persoane/m2 (calculate la 0,167 m2/călător în picioare) din care minim 32 pe scaune fixe, nerabatabile, din care minim 6 accesibile din low floor, plus vatmanul. Proiectul este finanțat prin Programul Operational Regional – POR.

De asemenea, garanția funcționării tramvaielor unidirectionale: minim 350.000 km sau minim 5 ani (care condiție se îndeplinește prima), de la data punerii în exploatare. Garanția se referă la tramvai în ansamblu și la toate componentele acestuia (altele decât cele enunțate la punctul 15 – Garanții). În cazul ofertelor cu o perioadă de garanție a funcționării tramvaielor mai mică de 5 ani sau 350.000 km de la data punerii în exploatare, acestea vor fi declarate neconforme. Numărul minim de ani pentru garanția extinsă, care va fi punctată, este de 1 an suplimentar perioadei de garanție obligatorie sau 70.000 km, iar numărul maxim este de 5 ani suplimentar perioadei de garanție obligatorie sau 350.000 km. Orice ofertă cu un număr de ani de garanție extinsă mai mare de 5 ani suplimentar perioadei de garanție obligatorie sau 350.000 km, nu va fi punctată suplimentar. Algoritm de calcul: a) Pentru o garanție extinsă mai mare sau egală cu 5 ani, se acordă punctajul maxim alocat de 6 puncte; b) Pentru un număr mai mic decât cel prevăzut la lit. “a”, punctajul se acordă astfel: P(n) = (număr ani garanție extinsă ofertat(n) / 5) x punctaj maxim alocat sau P(n) = (număr kilometri garanție extinsă ofertat(n) / 350.000) x punctaj maxim alocat.

Ofertele pot fi depuse până la data de 28.02.2022, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 28.08.2022.

Foto: mobilitate.eu657 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *