Prezentare: Autobuzele articulate Otokar Kent 18 metri din București

Prezentare: Autobuzele articulate Otokar Kent 18 metri din București

În cadrul contractului pentru 400 de autobuze noi pentru București, un lot de 30 de autobuze este din seria de capacitate mare, articulate, ce vor fi utilizate pe liniile express 783 și 780, care realizează legătura cu Aeroportul Otopeni, și parțial pe linia 335, o importantă linie care leagă zona Titan de nordul orașului. Autobuzele au lungimea de 18 metri, o capacitate totală de aproximativ 165 călători. Autobuzele sunt echipate cu sisteme de informare, aer condiționat, noua generație de sisteme de ticketing și spațiu pentru persoanele în scaun rulant.
Intrarea in traseu a acestor autobuze marchează ceea ce am prezentat recent în materialul următor „Mijloacele de transport articulate revin în București la peste 10 ani de când au circulat ultima dată”.
Exteriorul autobuzului urmează tema de culoare a seriei de 400 autobuze, este echipat cu suporturi pentru reclame, camere video de exterior și sistem audio de informare. Față de autobuzele normale de 12 metri, această serie are 4 uși de acces.

Interiorul autobuzului este conceput pentru a permite depozitarea de bagaje în două zone libere, fiind echipate și cu un spațiu pentru persoane în scaun rulant, unde există și două locuri suplimentare, rabatante. Sunt instalate 4 ecrane de informare și cabina șoferului este concepută cu un spațiu pentru publicitate.

De asemenea, prezentam și o serie de imagini cu lumina din interior.

În final o serie de imagini din cabina șoferului, care urmează tendința autobuzelor actuale, cu toată gama de sisteme de informare pentru șofer, diagnoză în timp real și consolele de administrare pentru ticketing, informare și alte servicii suplimentare. Nu sunt mari diferențe față de variantele de 10 și 12 metri.

De asemenea, prezentăm și imagini cu primele 5 autobuze sosite la STB, care vor rămâne în parcul autobazei Titan.

Foto: Andrei Marian

3.846 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *