Portul Long Beach a început dezvoltarea unei noi zone de transfer feroviar
Transport

Portul Long Beach a început dezvoltarea unei noi zone de transfer feroviar

Portul Long Beach avansează cu viteză maximă planurile de a construi o nouă curte de susținere a căilor ferate pe doc, care va accelera fluxul de marfă, va facilita eliberarea drumurilor și va reduce emisiile prin scăderea călătoriilor cu camionul. Cu două contracte-cheie aprobate la începutul lunii iulie de către comisarii de pe Long Beach, comisarii portului, lucrările de proiectare inginerească și managementul programului proiectului Facilității de susținere a căilor ferate în zona B sunt acum în desfășurare.

Portul a atribuit contractul de proiectare a ingineriei HDR Engineering Inc. În cadrul contractului de 38,75 milioane dolari pentru cinci ani, serviciile firmei de inginerie Long Beach includ proiectarea la nivel de program; utilitate, analiză și planificare geotehnică și corectă; elaborarea de specificații pentru prima fază de îmbunătățire a căilor ferate și realinierea zonei Pier B; alături de sprijinul lucrărilor care să asigure că instalația este proiectată și construită pentru a maximiza utilizarea și eficiența căilor ferate în port.

Hill International Inc., cu sediul în Irvine, a primit contractul pentru managementul programului, controlul proiectelor și servicii imobiliare. În cadrul contractului său de cinci ani, de 17,5 milioane de dolari, Hill va asista Portul cu mai multe sarcini administrative, inclusiv managementul proiectului, revizuirea proiectării, gestionarea riscurilor, autorizarea, gestionarea programului, a bugetului, costurilor și progresului programului, relocarea afacerilor și achiziția de proprietăți.

Proiectul facilității feroviare pe calea Pier B va reconfigura, extinde și îmbunătăți instalația feroviară existentă situată la sud-vest de strada Ana Anaheim și autostrada 710. După finalizare, instalația feroviară de 870 de milioane de dolari, de 171 de acri, va fi o zonă de amenajare a serviciilor complete pentru stocarea, sortarea și compunerea trenurilor.

În cadrul actualizării planului de acțiune pentru aer curat din 2017, porturile din Golful San Pedro s-au angajat să îmbunătățească infrastructura feroviară în zona portului, astfel încât 35% din toate containerele de import să părăsească complexul pe calea ferată pe doc. Un tren dublu stivuit elimină aproximativ 750 de deplasări de camioane, ceea ce face ca calea ferată pe doc să fie mai eficientă și mai durabilă. În prezent, utilizarea de transport feroviar în portul Long Beach este de aproximativ 24%.


Foto&info: Portul Long Beach

87 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *