Trei orașe din Polonia achiziționează 150 de autobuze Mercedes Citaro și Conecto

Trei orașe din Polonia achiziționează 150 de autobuze Mercedes Citaro și Conecto

Din septembrie 2018, 86 de autobuze urbane Mercedes vor ajunge în flota autorității de transport public din Cracovia. Cea de-a doua cea mai mare autoritate de transport public din Polonia a comandat 56 de vehicule Mercedes Citaro și 30 de vehicule hibride Citaro. Contractul cu autoritatea de transport public din Cracovia MPK Krakow (Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne S.A. w Krakowie) a fost semnat în prezența primarului orașului Cracovia, Jacek Majchrowski și a noului CEO al EvoBus Polska, Artur Konarski.

De asemenea, orașul Gdansk investește în autobuzele orașului cu modele Mercedes. La începutul lunii mai a fost semnat un contract de furnizare a 46 de autobuze Mercedes Citaro între autoritatea de transport public din Gdańsk GAiT și Daimler Buses. Noile vehicule vor fi predate clientului în primăvara anului 2019.

O altă comandă, de data aceasta pentru 18 autobuze Mercedes Conecto, a fost plasată în prima jumătate a acestui an de către orașul Bialystok din nord-estul Poloniei. Vehiculele vor fi livrate spre sfârșitul anului către operatorul de transport public din Bialystok.

Cu aceste comenzi, Daimler Buses are trei contracte majore într-un interval scurt de timp pentru autobuzele urbane din Polonia, crescând astfel performanțele sale de vânzări de succes din anul precedent. Autoritățile de transport din Varșovia au comandat în iunie 2017 un număr de 80 de vehicule Mercedes Conecto, în timp ce august 2017 a adus un contract pentru încă 60 de autobuze Mercedes Citaro pentru extinderea flotei operatorilor de transport urban din Wroclaw.Foto&info: (c) Daimler

1.584 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *