PKP Cargo va transporta peste 16 milioane de tone de marfă pentru Grupul PGE până în 2021

PKP Cargo va transporta peste 16 milioane de tone de marfă pentru Grupul PGE până în 2021

PKP CARGO S.A. a câștigat o licitație pentru transportul sorbentului de cărbune și calcar către societățile din Grupul PGE. Valoarea brută a contractului este mai mare de 665 milioane PLN.
Contractul este alcătuit din cinci acorduri de transport semnate cu: PGE Görnictwo i Energetyka Konwencjonalna S.A. în Bełchatów, PGE Energia Ciepła S.A., Varșovia, Zespół Elektrociepłowni Wrocławskich KOGENERACJA S.A., Wrocław. Principalele destinații ale transporturilor sunt Dolna Odra Power Plant și Opole Power Plant.

Conform acordurilor, PKP CARGO S.A. va livra între 2019 și 2021 aproximativ 15,2 milioane de tone de cărbune și 1,5 milioane de tone de calcar. Valoarea brută estimată a livrărilor este de 665,7 milioane PLN.

Noile acorduri reprezintă o prelungire a contractelor actuale, conform cărora PKP CARGO S.A. a furnizat servicii Grupului PGE în perioada 2013-2018. Transporturile vor fi efectuate în seturi complete de vagoane. Pentru a executa contractul, PKP CARGO S.A. va folosi vagoanele standard de serie Ea și vagoanele specializate de tip Fa.

Grupul PGE este unul dintre clientii cheie ai PKP CARGO S.A., care necesita cateva zeci de trenuri pe saptamana pentru a-si indeplini cerintele. Licitația pentru transportul cărbunelui pentru Grupul PGE este una dintre cele mai mari oferte de cărbune recente.


Foto&info: PKP Cargo

699 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *