O pisica a intarziat mersul trenurilor din Londra catre Manchester

O pisica a dat peste cap mersul trenurilor din Londra catre Manchester

O pisică a avut o scapare norocoasă in gara Euston din Londra, după ce a fost văzută pe acoperișul unui tren Avanti West Coast, care era pe punctul de a se pleca spre Manchester.

Cu ochii mari și îngrozită, pisica a fost văzută deasupra trenului Pendolino de 125 km/h la 20:30 noaptea de marți, 2 martie, în timp ce era staționată la o platformă.

Confruntându-se cu o situație extrem de periculoasă, din fericire, pisoiul a fost văzut înainte ca trenul să pornească la ora 21:00.

Pentru salvarea pisicii, trenul a fost scos din funcțiune și altul a fost pus la dispoziția pasagerilor pentru a-și continua călătoria, cu doar o ușoară întârziere.

În total, a durat două ore și jumătate pentru a lua pisica în siguranță, departe de liniile aeriene de 25.000 de volți.

În cele din urmă, un coș de gunoi a fost ridicat lângă vagoane pentru a oferi pisicii speriate propria platformă specială pe care să debarce.

Joe Hendry, managerul stației Network Rail pentru Euston, a declarat: „Adesea trebuie să avem de-a face cu păsări în interiorul gării, dar în tot timpul meu aici este prima pisică care se urca pe un tren! Din fericire, curiozitatea nu a ucis această pisică și ne bucurăm că a evitat consumul uneia dintre cele nouă vieți ale sale datorită acțiunii rapide a echipei stației și a personalului Avanti West Coast care au organizat ca pasagerii să urce într-un alt tren.”

Kathryn Pranga-Wells, managerul stației principale pentru Coasta de Vest Avanti, a declarat: „Lucrurile pe care le fac unele animale de companie sunt total ciudate. Din fericire, am reușit să evităm pierderea vietii pisicii, dar nu imi pot explica cum a ajuns pisica acolo. ”

Nu se știe cum felina înspăimântată a ajuns pe acoperisul trenului de mare viteză.

Se pare că întreaga aventura a lăsat pisica tigrată destul de nepasatoare, personalul stației spunand că „se învârte” cu sentimentul că se află în altă parte după pericolul său de 180 de minute.Foto&info: Network Rail UK

857 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *