PhosAgro achiziționează vagoane produse de TikhvinChemMash cu rezervoare cu protecții din oțel inoxidabil
Transport

PhosAgro achiziționează vagoane produse de TikhvinChemMash cu rezervoare cu protecții din oțel inoxidabil

Întreprinderea de construcție a căilor ferate TikhvinChemMash (care face parte din concernul feroviar UWC) livrează o comandă pentru PhosAgro, unul dintre principalii producători mondiali de îngrășăminte cu fosfor, va furniza 87 de vagoane cu cisterne din oțel inoxidabil pentru transportul unei game largi de mărfuri chimice. Expedierea va fi finalizată pe termen scurt.

Modelul vagonului 15-6900-01 depășește toți concurenții din piața internă din punct de vedere tehnic și economic. Echipat cu un boghiu de încărcare pe osii de 25 t, cisterna are un volum de 54,5 m3 și o încărcătură utilă crescută de 76,5 tone, permițând creșterea încărcăturii de până la 8,5 tone de marfă pe vagon (comparativ cu modelele standard).

Carcasa rezervorului din oțel inoxidabil, dotată cu elemente de etanșare din fluoropolimer, un material tehnic modern care este rezistent la frecare și impactul materialelor dăunătoare, asigură o protecție rezistentă la coroziune a carcasei, asigură siguranța personalului și elimină impactul ecologic al mărfurilor periculoase. PhosAgro intenționează să utilizeze cisternele produse de TikhvinChemMash pentru transportul îngrășămintelor complexe lichide (LCF) pentru utilizarea în agricultură. Cisternele vor face parte din flota Apatit (regiunea Vologda, parte a grupului PhosAgro), producător de îngrășăminte minerale fosforice, acid fosforic și sulfuric, fluorură de aluminiu, amoniac și uree, precum și azotat de amoniu și nitrat de amoniu îngrășăminte.

Vagonul cisternă produs de TikhvinChemMash are un kilometraj major de revizie de până la 1 milion km sau 8 ani (pentru comparație, modelele standard au un kilometraj așteptat de 210.000 km înainte de prima reparație principală și încă 110-160.000 km înainte de reparațiile ulterioare). Modelul de cisterna 15-6900-01 are o durată de funcționare de 32 de ani.Foto&info: UWC

148 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *