PESA va livra 10 locomotive Marathon la Cargounit cu posibilitatea achiziției a încă 20

PESA va livra 10 locomotive Marathon la Cargounit cu posibilitatea achiziției a încă 20

CARGOUNIT și PESA au semnat un contract pentru livrarea a 10 locomotive electrice cu modul last mile, împreună cu opțiunea de furnizare a altor 20 de locomotive. Primele 20 de locomotive ale gamei Marathon vor ajunge lider de piață în domeniul închirierii de locomotive în Europa Centrală și de Est până la sfârșitul lunii decembrie a anului viitor. CARGOUNIT este una dintre cele mai mari companii de închiriere de locomotive și liderul acestui tip de serviciu în Europa Centrală și de Est. Compania, care are o flotă de aproape 200 de locomotive.

Gama Marathon este o locomotivă electrică cu un modul last mile. Propulsat de un motor suplimentar, modern și ecologic, setul de generatoare permite locomotivei să se deplaseze pe secțiuni fără linie aeriană de contact. Această unitate suplimentară, utilizată și apreciată de transportatori, destinată în principal operațiunilor de manevră, vă permite tracțiunea trenurilor de marfă cu o greutate de până la 3200 de tone. De asemenea, este util în situații de urgență, permițându transportul trenului la destinație, chiar și în cazul unei pene bruște de curent în rețea.

Portofoliul de vehicule noi oferit de PESA include de acum locomotive – multi-sistem (3kV/15kV/25 kV, 200 km/h, multisistem), locomotive cu două trepte (3kV/25 kV, 160 km/h, dual mode stageV) și locomotive electrice last mile (3 kV/25kV, 160 km/h, ultimul kilometru, etapa V). PESA dezvoltă, de asemenea, un proiect de locomotivă de manevră pe bază de hidrogen, pe lângă SM42-6Dn, o nouă locomotivă alimentată cu pile de hidrogen, care va fi un răspuns la cererea raportată de transportatorii de marfă și intermodali, care operează, printre altele, în „porturi verzi” și terminale intermodale fără emisii.

Foto: PESA

674 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *