News alert: Percheziții la CFR Călători și Revizia de Vagoane Grivița

Percheziții la CFR Călători și Revizia de Vagoane Grivița

CFR Călători confirmă faptul că în această dimineață, 14 iunie 2018, sunt derulate percheziții atât la sediul companiei, cât și la Revizia de vagoane București Grivița, conform unui comunicat transmis presei. Având în vedere că este o acțiune în desfășurare, mai multe informații pe această temă pot fi aflate de la instituțiile abilitate să efectueze activități specifice. Vom actualiza știrea pe măsura sosirii informațiilor.

Conform informațiilor transmise presei, ar fi vorba de o serie de echipamente de informare pentru vagoane, instalate și achiziționate la supra-preț.

În același timp, Poliția Transporturi informează că:
La această oră, polițiștii Direcției de Poliție Transporturi a Poliției Române efectuează 5 percheziții, la sediile unor societăți comerciale din București, pentru probarea activității infracționale a unor persoane bănuite de abuz în serviciu, delapidare și fals intelectual.

Update: FNFMCV, organizatorii proiectului #sepoate, au comunicat ca nu au implicare in achizitia respectivelor sisteme de informare.

La data de 14 iunie a.c., polițiștii Direcției de Poliție Transporturi a Poliției Române, cu sprijinul polițiștilor Secției Regionale de Poliție Transporturi București, efectuează 5 percheziții, la sediile unor societăți comerciale din București.

Aceste activități au drept scop identificarea și ridicarea unor bunuri și înscrisuri, în vederea probării activității infracționale a mai multor persoane cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, delapidare și fals intelectual, în dauna unei societăți comerciale.

Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de aproximativ de 156.000 de lei.Foto: Andrei Marian

879 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *