Pandrol a semnat un contract cu Dhaka Metro pentru primul sistem de metrou din Bangladesh

Pandrol a semnat un contract cu Dhaka Metro pentru primul sistem de metrou din Bangladesh

Pandrol, lider global în soluții de infrastructură feroviară, a semnat un nou contract semnificativ cu Larsen și Toubro pentru a furniza soluții de fixare a șinei pentru linia 6 a metroului Dhaka din Bangladesh.

Linia 6 este primul sistem Metro din Bangladesh și va fi supus unei utilizări intense, cu puțin timp disponibil pentru întreținerea zilnică. Pentru traficul proiectat până în 2051, se preconizează că sistemul de metrou va transporta anual o medie de 27 de milioane de tone pe linia anual. Linia va avea 16 stații și se va întinde pe o distanță de 18,9 km de la stația Uttara North până la stația Motjiheel din sud. Traseul va cuprinde 43 km de cale fără balast pe linie și 19 km de cale balastată în depou. Construcția a început în august 2017 și este de așteptat să dureze trei ani până la finalizare.

Contractul va implica Pandrol furnizând soluții de fixare la 138.760 de șine de cale ferată, care includ două șuruburi VIPA DRS. Sistemul de fixare VIPA DRS încorporează o placă de bază e-Clip montată pe un tampon de cauciuc împătuit, care asigură rezistența. Este ideal pentru aplicații unde este necesară reducerea vibrațiilor. Clipul specificat este sistemul e2007AV, care este un sistem de fixare greu, care oferă durabilitate și durată lungă de viață. Clemele e2007AV vor fi livrate cu o acoperire anticorozivă și vor fi completate cu un finisaj termostatic cu pulbere electrostatică.

Sistemele de prindere ale Pandrol au fost alese datorită rezultatelor companiei în furnizarea sistemelor de fixare a sistemelor de metrou din întreaga lume și a căilor ferate din Bangladesh, unde rezistența sistemului și protecția ridicată la coroziune a fost adoptată ca soluție încercată și de încredere.


Foto&info: Pandrol

647 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *