Ostrava a prezentat designul noilor tramvaie Skoda ForCity Smart

Ostrava a prezentat designul noilor tramvaie Skoda ForCity Smart

Dopravní podnik Ostrava (DPO) a prezentat designul noului tramvai Škoda ForCity Smart, pentru Ostrava, care va fi livrat din toamna anului viitor. Ostrava va fi primul oraș din Cehia și Europa Centrală, unde se află acest tip de tramvai. Noua temă pentru tramvaie va fi dominată de culoarea turcoaz, care este deja de doi ani în curs de implementare pe flota DPO și, care în același timp, se amestecă cu stilul vizual al orașului. Tramvaiele în formă de formă dinamică vor asigura confortul călătorilor și confortul vatmanului, precum și o mai mare siguranță în trafic.

Vehiculele vor respecta cele mai recente standarde ale autorităților din Ostrava pentru confort și siguranță. Acestea sunt dotate cu aer condiționat, echipate cu Wi-Fi pentru a vă conecta la Internet, porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile și sisteme de camere externe și interne.

Compania de transport din Ostrava a semnat un contract pentru achiziționarea a 40 de tramvaie Škoda ForCity Smart de ultimă generație, în valoare de 1,9 miliarde de coroane. În liniile de producție, tramvaiele ar trebui să apară după toate procedurile de aprobare în toamna anului 2020. Capacitatea noilor tramvaie este de 200 de pasageri.Foto&info: Dopravní podnik Ostrava (DPO)

503 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *