Oficiul Feroviar din UK investighează Network Rail pentru performanțe slabe în transportul de călători
Transport

Oficiul Feroviar din UK investighează Network Rail pentru performanțe slabe în transportul de călători

Oficiul Feroviar și Rutier (ORR) a publicat actualizarea cu privire la impactul Network Rail UK asupra performanțelor serviciilor de trenuri de pasageri și a avertizat compania pentru serviciile sale slabe din regiunea Nord-Vest și Central din Anglia.

ORR a observat că, la nivel național, contribuția Network Rail UK la minutele de întârziere a trenurilor de pasageri a fost de 58%, în scădere cu 1,1 puncte procentuale în comparație cu anul precedent, dar cu toate acestea, există variații în toată țara.

În regiunea Nord Vest și Centrală, unde companiile care operează trenuri includ Northern și Trans Pennine Express, performanța rețelei Network Rail UK în ceea ce privește contribuția sa la întârzieri rămâne un motiv de îngrijorare.

Performanța în această regiune s-a deteriorat în 2018 și nu a reușit să se recupereze substanțial în 2019. Drept urmare, ORR investighează în detaliu planul de avarie inițiat recent de Network Rail și monitorizează impactul acestuia pentru a testa dacă Network Rail face tot posibilul pentru a îmbunătăți serviciile pentru pasageri.

Totuși, în regiunea Țării Galilor și Occidentale, unde companiile care operează trenuri includ Great Western Railway și Transport for Wales, Network Rail a realizat cele mai bune performanțe din ultimii cinci ani.

În Scoția, ORR înregistrează o serie de îmbunătățiri, cu o reducere de 24% a minutelor de întârziere a trenurilor de pasageri atribuite rețelei feroviare. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, acesta rămâne mult sub țintele sale de punctualitate atât pentru ScotRail, cât și pentru Caledonia Sleeper.

ORR a analizat, de asemenea, cauza recentă performanță slabă a Trans Pennine Express (TPE) și a constatat că a fost în mare parte rezultatul operațiunilor feroviare. Deși rolul ORR în a ține cont de operatorii de transport este limitat, acesta a solicitat TPE o serie de informații suplimentare despre modul în care își îndeplinește obligațiile de a comunica informații despre întreruperea serviciilor.Foto&info: ORR/ Network Rail UK

134 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *