Oceanogate Italia cumpără o locomotivă 741.7 de la CZ Loko pentru operarea în noul terminal Melho RHM
Transport

Oceanogate Italia cumpără o locomotivă 741.7 de la CZ Loko pentru operarea în noul terminal Melho RHM

Cel de-al cincilea operator al locomotivelor 741.7 din Italia va fi Oceanogate Italia, care asigură transportul feroviar pentru grupul-mamă Contship Italia Group. Oceanogate Italia operează în prezent 12 locomotive. Comanda unei a patra locomotive de manevră este legată de modernizarea treptată a terminalului de containere Melho RHM. Acest terminal de 30 de hectare are o capacitate de 300.000 TEU pe an. De asemenea, include șapte șine de manevră și loc pentru un tren de până la 750 de metri. În același timp, aceasta este o parte esențială a așa-numitei “poarta de sud”, care servește pentru a furniza terminale de la sol în Italia, dar și în Europa de Sud și Centrală.

Italia rămâne o piață strategică pentru CZ LOKO pe termen lung. Pe lângă raportul calitate-preț, succesul companiei prin intermediul filialei sale CZ LOKO ITALIA, care oferă întreținere completă a serviciilor pentru clienți, este de asemenea un succes în această regiune și este, de asemenea, implicat în omologarea vehiculelor noi. În consecință, CZ LOKO a reușit nu numai cu seria 741.7, care a fost rezultatul modernizării locomotivelor mai vechi, dar și a noului EffiShunter 1000 revoluționar.

Locomotiva modernizată 741.7 este proiectată în primul rând pentru manevrare, care este potrivită cu aranjamentul cabinei de conducere, oferind operatorului o vedere perfectă. Motorul este alimentat de un motor de combustie Caterpillar cu combustie de 1000 kW. Până în prezent, 12 dintre aceste locomotive au fost livrate în Italia de patru transportatori. Cu 20 de unități, cel mai mare operator este Liberty Ostrava (fostul ArcellorMittal Ostrava). Două locomotive servesc și în Turcia.Foto&info: CZ Loko

105 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *