OBB a comandat încă 61 de locomotive Siemens Vectron MS

OBB a comandat încă 61 de locomotive Siemens Vectron MS

Căile ferate federale austriece (ÖBB) au comandat 61 de locomotive Vectron MS de la Siemens Mobility. Prin această comandă, ÖBB solicită o altă opțiune din contractul-cadru semnat în ianuarie 2017 pentru livrarea a până la 200 de locomotive Vectron. Acest lucru aduce numărul total de locomotive comandate până în prezent la 108. Locomotivele vor fi operate de Grupul Rail Cargo, divizia de marfă a ÖBB și sunt planificate pentru servicii de transport de mărfuri transfrontaliere în mai multe țări europene. Locomotivele vor fi construite la fabrica Siemens Mobility din München-Allach, iar livrările vor începe în martie 2020.

Locomotivele pentru ÖBB au o putere maximă de 6,4 megawați și o viteză maximă de 160 km / h și sunt echipate cu sistemele naționale de control al trenurilor, precum și cu sistemul european de control al trenurilor (ETCS).

Siemens Mobility a vândut deja peste 800 de modele Vectron pentru un total de 42 de clienți. Flota de locomotive aflată în prezent în funcțiune a acoperit deja peste 180 de milioane de kilometri; locomotivele sunt certificate să opereze în Austria, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elveția și Turcia.Foto: Siemens Mobility

1.808 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *