O noua serie de mini-cursuri de modelare si imprimare 3D FUN isi ocupa locurile

Vara asta copiii isi fac singuri jucariile la imprimantele 3D. Mini-cursurile ECDL 3D FUN pentru copii isi ocupa locurile. Vino in perioada 21-31 august la ECDL EduHub din Veranda Mall . Detalii si inscrieri pe e-mail ecdl@ecdl.ro sau la telefon 021 316 99 22.
Copiii cu varsta minima de 12 ani vor putea sa experimenteze gratuit realitatea virtuala la primul VR Cinema din Romania.

In perioada 21 – 31 august 2017, ECDL ROMANIA organizeaza o noua serie de mini-cursuri de modelare si imprimare 3D destinate copiilor pasionati sau interesati de acest domeniu. In cadrul acestora, copiii vor avansa pas cu pas prin lumea captivanta a tehnologiilor 3D pentru a deprinde cunostinte si aptitudini elementare privind modelarea obiectelor cu ajutorul calculatorului si vor imprima 3D obiectele proiectate chiar de ei.
 
Detalii mini- curs ECDL 3D FUN :
·         Sala: ECDL EduHub Veranda Mall Obor (Str. Ziduri Mosi nr. 23, Bucuresti)
·         Numar zile: 2 zile (luni si marti sau miercuri si joi)
·         Interval orar: 10.00 – 14.00
·         Durata totala: 8 ore (4 ore/zi * 2 zile)
·         Varsta: 8-14 ani astfel:                      
o   Luni si marti – copii 8-12 ani                      
o   Miercuri si joi – copii 12-14 ani
 ·         Pret: 150 lei inclusiv TVA
·         Numar limitat de locuri: 5 copii/ grupa La finalul cursului, copiii vor primi o diploma de “Mic inginer in imprimare 3D”.
 
Beneficii pentru copii:
·            isi vor dezvolta imaginatia si creativitatea
·            vor cunoaste etapele care trebuie parcurse pentru a materializa o idee intr-un obiect fizic folosind o tehnologie a viitorului
·            vor deprinde abilitati de baza pentru a modela si imprima 3D mici proiecte
·            vor lucra efectiv cu imprimante 3D  Inscrierile se fac direct la sediul ECDL ROMANIA: Calea Grivitei 8-10, etaj 6, sector 1, Bucuresti (interval orar 09.00 – 17.00).

Afla detalii si rezerva un loc pe e-mail ecdl@ecdl.ro sau telefon 021 316 99 22 / 0758 257 572.
 
Modulul ECDL 3D Printing  – endorsed by ECDL Foundation – este dezvoltat de ECDL ROMANIA, fiind primul modul de certificare internationala pentru competente de modelare si imprimare 3D.
ECDL 3D Printing se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa dobandeasca cunostinte de baza in domeniul tehnologiilor de imprimare 3D si sa isi certifice competentele de imprimare 3D la standard international. Modulul se adreseaza de asemenea si persoanelor care lucreaza in acest domeniu si care doresc sa isi certifice competentele de imprimare 3D existente.
 
Dovezile arata ca expunerea la tehnologie nu poate fi echivalenta cu abilitatea de a o folosi. Daca nu avem acces la educatie digitala in mod formal si structurat, s-ar putea sa nu deblocam niciodata pe deplin potentialul tehnologiei digitale pentru noi ca si cursanti, angajati, antreprenori sau cetateni.   
Importanta fundamentala a educatiei formale privind tehnologiile de imprimare 3D se reflecta la nivelul sistemului de invatamant, a mediului de afaceri si a intregii populatii in general. Dezvoltarea aptitudinilor IT va juca un rol critic in revigorarea economiei Romaniei, prin educarea unei forte de munca inovative si minimizarea diviziunii digitale si, vor fi parte integranta din succesul pe care il va inregistra politica unei cresteri inteligente, sustinute si inclusive.
 
In calitate de autoritate de certificare a competentelor digitale in Romania, ECDL ROMANIA se implica activ in ghidarea tuturor spre accesul la competente digitale reale si ofera instrumentele utile pentru provocarile ce decurg din transformarile tehnologice.
 
ECDL – European Computer Driving Licence, standardul global pentru certificarea competentelor digitale. Calitatea si reputatia internationala ECDL se bazeaza pe 20 de ani de experienta in a asigura programe de certificare in 40 de limbi vorbite in intreaga lume. Succesul ECDL se bazeaza pe inovarea continua in dezvoltarea de programe de certificare, pe angajamentul pentru metodologii riguroase de testare si  aderarea consecventa la standardele ECDL de asigurare a calitatii.
 
Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.ro sau Facebook/ECDLRomania.

Despre ECDL ROMANIA
ECDL ROMANIA
Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 100 de tari si numara pana in prezent mai mult de 14 milioane de persoane inregistrate in program.
In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Foto: https://www.facebook.com/ECDLRomania/

1.099 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *