Operatorul feroviar de stat NSB Group a fost relansat ca VY Group

Începând cu 24 aprilie, Nettbuss și NSB devin noul brand Vy. Site-ul NSB este acum vy.no, iar aplicația NSB va deveni Vy-app. Lucrările de schimbare a aspectului autobuzelor, trenurilor și mașinilor urbane fiind în plina desfășurare.

Astfel, Grupul NSB se schimbă și colectează operațiunile de tren și autobuze în Norvegia și Suedia sub un nou brand comun: Vy. Noul brand dă trenurilor și autobuzelor o identitate comună și arată clienților că NSB este ceva nou.

Mulți clienți vor observa că aplicația NSB și nsb.no au un design nou. Site-ul NSB a fost schimbat în vy.no. Pictograma aplicației primește logo-ul Vy și trece de la roșu la albă până la 25 aprilie. Aplicația va arăta diferit, dar clienții pot rezerva și găsi bilete la tren ca înainte. De asemenea, clienții pot găsi serviciul de transport cu autobuzul în aplicație și pe site-ul web pe secțiunile în care sunt autobuzul și trenul.

Aplicația Nettbuss și nettbuss.no sunt adaptate designului Vy, dar vor opera alături de aplicația Vy și vy.no pentru o vreme. La sfârșitul anului, întregul serviciu de autobuze și trenuri va fi colectat pe vy.no și în aplicația Vy.

Lucrarea de schimbare a designului autobuzelor începe acum. Va dura aproximativ un an înainte ca toate autobuzele să fie reprofilate. Cele 250 de autobuze din Oslo vor primi un logo Vy în primăvară. Lucrarea de schimbare a aspectului trenurilor începe în această vară și va dura doi până la trei ani.

Aproximativ 8.000 de angajați din autobuze și trenuri primesc uniforme noi la începutul anului. Toți angajații au avut ocazia să contribuie la noul design , iar uniformele au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu aceștia.

Marca pentru toate transporturile de pasageri este acum Vy. Companiile juridice sunt Vygruppen AS (fostul NSB AS), Vy Buss AS (fostul Nettbuss AS), Vy Bybil AS (fostul NSB Bybil AS) și Vy Gjøvikbanen AS (fostul NSB Gjøvikbanen AS).Foto&info: Vy Group

1.038 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *