NRE instalează pentru prima dată un sistem de control independent al axelor pentru o locomotivă electrică

NRE instalează pentru prima dată un sistem de control independent al axelor pentru o locomotivă electrică

NRE nu mai este doar un furnizor de control al locomotivelor diesel/electrice, din momentul când inginerii săi au aplicat cu succes microprocesoare și choppere NRE într-o locomotivă electrică de tracțiune AC/DC. Sistemul Independent de Control al Axelor (IAC) al NRE este un sistem de control pentru locomotivă, de ultimă generație, care este ușor de aplicat și poate fi adaptat pentru a crește performanța.

Și deoarece instalarea IAC este minim invazivă, există un risc minim de probleme. Instrumentele NFORCE în timp real și de monitorizare la distanță ajută la minimizarea timpilor de staționare.

Retrofitele implică echiparea locomotivelor cu microprocesoare NFORCE și noile regulatoare de motor IAC sau choppere pe fiecare axă. Chopperele reglează curentul furnizat de generatoare la motoare, astfel încât, atunci când o roată patinează, de exemplu, sistemul IAC taie instantaneu puterea pe acea roată, în timp ce crește puterea celorlalte, menținând puterea și viteza.

Iar acum că toate avantajele sistemului IAC sunt disponibile pentru locomotivele de tracțiune AC/DC, NRE este poziționată pentru a intra într-o piață nouă pentru care mulți experți feroviare anticipă o creștere exponențială în următorul deceniu.Foto&info: NRE

1.010 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *