Nexcom prezintă soluții inovative pentru stații smart de transport public

Nexcom prezintă soluții inovative pentru stații smart de transport public

Pentru utilizatorii de transport public, confortul este de cea mai mare importanță, precum și economisirea de timp și bani. Aceste nevoi sunt esențiale în special atunci când luați autobuzele, care sunt supuse întârzierilor în trafic și problemelor legate de pasageri. Pentru a ajuta utilizatorii transportului cu autobuzul să rămână informați despre anunțuri și știri în timp ce așteaptă, sistemele de afișare a informațiilor despre pasageri (PIDS) care integrează toate informațiile necesare au devenit completări binevenite pentru multe companii de transport. O companie de transport din Hong Kong a fost una dintre cele care a căutat să îmbunătățească experiențele de călătorie ale pasagerilor săi.

Compania de transport avea trei nevoi majore. În primul rând, sistemul de afișare a pasagerilor trebuia să fie suficient de atrăgător, din punct de vedere vizual și din punct de vedere al conținutului, pentru a capta atenția călătorilor. În al doilea rând, trebuia să automatizeze procesele de actualizare frecventă a pasagerilor cu anunțuri și știri. În cele din urmă, compania a dorit să genereze fluxuri de venituri suplimentare prin promoții și reclame.

NEXCOM a oferit răspunsul cu computerul fără ventilator NDiS B560, o potrivire perfectă pentru PIDS-urile stațiilor de autobuz cu setul său de caracteristici de ultimă oră. Box PC-ul a integrat o combinație de procesoare avansate Intel® Core™ din generația a 9-a și a 8-a și motoare grafice UHD 630 cu trei ieșiri independente de afișare 4K2K 60Hz pentru a aduce conținutul digital la viață. Designul termic și suportul pentru temperaturi de funcționare extinse (-20~60°C) l-au făcut potrivit pentru mediile semi-exterior ale stațiilor de autobuz. Mai mult, designul compact și subțire a făcut ca acesta să se potrivească în spațiile limitate ale opririlor.

NDiS B560 a acceptat, de asemenea, 5G – și Wi-Fi – ceea ce înseamnă că se putea conecta la centrul de control și actualiza informațiile în timp real, livrând conținut cum ar fi anunțuri și știri pe afișajele stațiilor de autobuz și reclame și promoții pe ecranele vehiculelor.

Cu o gamă largă de soluții vizuale, NEXCOM continuă să ofere companiilor de transport instrumente pentru a îmbunătăți și a anima experiența clienților. NEXCOM se străduiește să integreze toate cele mai noi progrese în soluțiile sale pentru a încuraja dezvoltarea continuă a orașului inteligent.

Foto&info: NEXCOM405 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *