NEWAG livrează rame Impuls și automotoare 222Ma pentru Podkarpacie

NEWAG livrează rame Impuls și automotoare 222Ma pentru Podkarpacie

Newag anunță la Rzeszów, a fost semnat un acord între NEWAG S.A și Biroul Mareșal din Voievodatul Podkarpackie pentru furnizarea materialului rulant pentru calea ferată pentru operarea pe liniile locale. Provincia a comandat 8 unități electrice multiple cu trei vagoane Impuls 2 și două unități diesel din două vagoane 222Ma. Vehiculele vor fi fabricate la uzina NEWAG S.A. din Nowy Sącz. Producătorul oferă 72, respectiv 60 de luni de garanție.

Vehiculele electrice pot găzdui 138 de persoane pe scaune. Contractul include, de asemenea, costurile de întreținere și revizie a vehiculelor. În plus, opțiunea prevede achiziționarea unui simulator de conducere modern, care va fi folosit pentru specializarea mecanicilor.

Vehiculele IMPULS 2, fabricate de NEWAG S.A., sunt una dintre cele mai moderne unități electrice multiple din Polonia. La proiectare, o atenție deosebită a fost acordată siguranței și confortului călătoriei. Vehiculele Impuls 2 destinate rutelor Podkarpackie vor fi echipate cu standardul ETCS 3 (linia de bază 3). Acest sistem se bazează pe transmisia digitală de date, inclusiv via: Eurobalise, Euroloops, comunicații radio GSM-R sau module STM.

Compartimentul pentru pasageri este echipat cu un sistem de informații, un sistem de monitorizare GPS, precum și scaune confortabile și rafturi pentru bagaje. În plus, vehiculul are suporturi pentru biciclete încorporate, o masă schimbătoare pentru copii și ascensoare pentru persoanele cu handicap. Viteza de funcționare este de 160 km / h.

Cele mai multe unități diesel 222Ma pentru Podkarpackie sunt vehicule cu două vagoane de 43m lungime. Fiecare vehicul va găzdui un total de 257 de pasageri, inclusiv 115 în locuri. Cu toate acestea, patru uși de intrare (2 pe parte) vor facilita intrarea și ieșirea rapidă.

SZT 222Ma este echipat cu un sistem de informații complet integrat al pasagerilor, cu panouri LED externe și monitoare LCD interne. Siguranța pasagerilor este asigurată de sistemul de monitorizare interioară și Intercom, care permite contactul cu cabina mecanicului. Vehiculul are de asemenea zone de depozitare separate pentru biciclete. 222Ma ating o viteză maximă de operare de 130 km / h.Foto&info: Newag

303 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *