Polonezii de la NEWAG vor livra 20 de locomotive electrice pentru PKP Intercity

Polonezii de la NEWAG vor livra 20 de locomotive electrice pentru PKP Intercity

PKP Intercity a semnat un contract cu NEWAG pentru achiziționarea a 20 de locomotive electrice noi. Contractul valorează peste 367 milioane PLN brut. Contractul încheiat cu producătorul de material rulant face parte din cel mai mare program de investiții din istoria PKP Intercity, în valoare de aproximativ 7 miliarde PLN.

Contractul încheiat între PKP Intercity și NEWAG include achiziționarea a 20 de locomotive electrice noi, cu o opțiune pentru încă 10 locomotive.Dacă PKP Intercity va achiziționa și opțiunea de 10 locomotive, valoarea ordinului va crește până la peste 551 milioane PLN brut. Vehiculele noi vor dezvolta o viteză de 160 km / h, astfel încât vor permite utilizarea eficientă a liniilor de cale ferată modernizate.

Conform contractului încheiat, producătorul este obligat să livreze comanda în termen de 30 de luni. De asemenea, va efectua inspecții tehnice periodice ale locomotivelor la al doilea, al treilea și al patrulea nivel de întreținere. După 60 de luni de la data vânzării vehiculelor, reparațiile se vor efectua la al patrulea nivel de întreținere.

PKP Intercity este în prezent cel mai mare program de investiții din istoria companiei „PKP Intercity – Railway big invest“, care are ca scop, printre altele, achiziționarea și modernizarea materialului rulant și îmbunătățirea confortului de deplasare. Achiziționarea de vagoane noi și locomotive, precum și modernizarea flotei existente, precum și stațiile Intercity PKP vor costa în jur de 7 miliarde PLN până în 2023.

Noi locomotive vor fi folosite pentru a deservi conexiunile în întreaga Polonia, inclusiv pe rute:
• Przemyśl – Lublin – Varșovia – Bydgoszcz – Gdynia / Piła – Kołobrzeg / Gorzów Wielkopolski
• Suwałki – Białystok / Lublin – Varșovia – Poznań – Szczecin / Gorzów Wielkopolski / Zielona Góra.Foto&info: NEWAG

1.024 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *