Network Rail UK lansează programul pe termen lung pentru digitalizarea căilor ferate

Network Rail UK lansează programul pe termen lung pentru digitalizarea căilor ferate

Network Rail a publicat un cadru care stabilește livrarea pe termen lung a semnalizării digitale, ce aduce beneficii semnificative pasagerilor și ajută furnizorii să planifice resurse.

Planul de desfășurare pe termen lung (LTDP) a fost publicat ca răspuns la solicitarea Departamentului pentru Transport pentru un plan care arată că viitoarele modernizări pentru semnalizare vor fi pregătite digital = dincolo de Perioada de Control 6. LTDP ține cont de amploarea și complexitatea de amenajare a mai mult de 4.000 de trenuri și modernizarea a peste 19.000 de mile de rețea și arată modul în care tehnologia modernă de semnalizare și controlul trenurilor poate fi livrată într-un mod care să utilizeze cât mai bine finanțarea proiectului.

Acesta propune o abordare de parteneriat între Network Rail, companiile care operează cu trenurile (atât pentru călători, cât și pentru transportul de mărfuri), lanțul de aprovizionare al industriei feroviare și guvernul. Recunoaște că furnizarea semnalizării digitale necesită colaborarea mai multor părți interesate, coordonarea bugetelor și planurile de reînnoire a activelor.
Planul a fost publicat alături de o conferință feroviară digitală de două zile, găzduită de Network Rail, care s-a axat pe o mai strânsă colaborare între industrii și modul în care o nouă abordare a parteneriatului pentru a furniza sistemul feroviar ca întreg va avea ca rezultat un serviciu mai bun pentru pasageri.Foto&info: Network Rail

516 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *