Căile Ferate Ruse și Muzeul Național al Căilor Ferate din York semnează un acord de cooperare

Căile Ferate Ruse și Muzeul Național al Căilor Ferate din York semnează un acord de cooperare

Căile Ferate Ruse și Muzeul Național al Căilor Ferate din orașul York din Regatul Unit au semnat un acord de cooperare în domeniul activităților culturale și științifice. Acordul a fost încheiat la 16 noiembrie 2018 la Forumul cultural internațional VII St. Petersburg din Rusia.

Secretarul de stat rus și directorul adjunct al Căilor Ferate din Rusia, Anatoly Mescheriakov, și directorul muzeului, Judith McNichol, și-au pus semnătura în document.nAcordul prevede lucrări comune privind expozițiile și expozițiile, cooperarea academică și evenimentele care promovează dezvoltarea culturii, artei și științei.

„Vom organiza un grup de lucru care va discuta despre toate aspectele cooperării în viitorul apropiat și care ne va permite să cooperăm și mai eficient”, a spus Anatoli Mescheriakov.
În timpul vizitei la Forumul Cultural Internațional de la Sankt-Petersburg, delegația britanică a organizat, de asemenea, o întrevedere de lucru între Căile Ferate Ruse și Grupul Muzeului de Științe din Marea Britanie, care include Muzeul Național al Căilor Ferate din York. Întâlnirea a avut ca scop dezvoltarea parteneriatului internațional în domeniul activităților muzeale. Au fost discutate schimburile de expoziții muzeale și expoziții multimedia despre istoria căilor ferate, implementarea de proiecte multimedia comune și utilizarea tehnologiilor augmentate în cadrul expozițiilor.

Directorul Muzeului Național al Căilor Ferate din York, Judith McNichol, a subliniat perspectivele deosebite ale cooperării cu Căile Ferate Ruse, inclusiv în ceea ce privește furnizarea de orientări vocaționale către generația tânără. Părțile intenționează să dezvolte cooperarea în domeniul personalului prin organizarea de programe de schimb de experiență și formare avansată.Foto: York National Railway Museum/Info: RZD Press

1.107 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *