MRCE comandă încă 25 de locomotive Siemens Vectron

MRCE comandă încă 25 de locomotive Siemens Vectron

Mitsui Rail Capital Europe (MRCE), o companie de leasing de locomotive full-service, a comandat alte 25 de locomotive Siemens Vectron. Zece dintre aceste unități vor fi locomotive Multisystem Vectron, utilizate pentru operarea în toată Europa din Țările de Jos în Europa de Sud-Est și vor fi livrate la sfârșitul anului 2018. Alte zece locomotive Vectron MS sunt lansate pentru servicii pe Coridorul Rinului-Alpi, fiind livrate în a doua jumătate a anului 2019. Cinci unități suplimentare vor fi echipate ca locomotive cu curent continuu (Vectron DC) și vor funcționa exclusiv în Italia. Livrarea acestor cinci este planificată începând din martie 2019.

Locomotivele Multisystem comandate au o putere maximă de 6.400 kW și o viteză maximă de 160 km / h, iar Vectron DC are o putere de 5.200 kW. Ambele versiuni sunt echipate cu sisteme naționale de control al trenurilor, iar locomotivele Vectron MS au și sistemul european de control al trenurilor (ETCS).

De la lansarea sa, Siemens a vândut Vectron în peste 700 de unități la 37 de clienți din 15 țări, iar flota a acumulat peste 110 milioane de kilometri în funcțiune până în prezent. Locomotivele sunt în prezent autorizate să opereze în Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Croația, Finlanda, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elveția și Turcia.Foto&info: Siemens

1.538 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *