Modificări în circulația trenurilor Softrans și Astra Trans Carpatic din cauza accidentului de la Cârcea

Modificări în circulația trenurilor Softrans și Astra Trans Carpatic din cauza accidentului de la Cârcea

Operatorii feroviari privați Softrans și Astra Trans Carpatic anunță modificări în circulația trenurilor din cauza accidentului feroviar de la Cârcea (în apropiere de Craiova), actualizările fiind disponibile pe paginile de Facebook ale companiilor, disponibile accesând linkurile de mai jos, după cum urmează:

SOFTRANS

Circulația la Cârcea rămâne întreruptă pentru o perioadă deocamdată necunoscută, ne așteptăm să primim în curând o estimare de la CNCF CFR S.A. (administratorul infrastructurii).
Trenurile noastre vor circula în această perioadă după cum am precizat în postările de ieri:
– la plecare (dinspre Craiova prin București Nord până la Brașov, respectiv Constanța): pleacă din stația Leu;
– sosire (de la Constanța, respectiv Brașov prin București Nord spre Craiova): circulă doar până la stația Leu.
Între Leu și gara Craiova (seara) respectiv între gara Craiova și Leu (dimineața) vom transporta călătorii cu autocare, fără nicio cheltuială suplimentară din partea călătorilor.
Autocarele vor pleca din stația Leu la 10 minute după sosirea trenurilor, respectiv din gara Craiova nu mai devreme decât ora normală a plecării trenurilor (adică la 5:55 pentru Brașov, respectiv 6:05 pentru Constanța). De asemenea, un reprezentant Softrans se va afla în fiecare dimineață, până la ora 6:05, lângă biroul de informații din gara Craiova pentru a oferi informații și îndrumare.
Informațiile din prezentul anunț rămân valabile pentru fiecare zi de azi înainte, până când vom publica o modificare a lor.

ASTRA TRANS CARPATIC

Datorita unui eveniment feroviar petrecut intre statiile cf Craiova si Caracal, Compania Nationala CN CFR SA deviaza toate trenurile pe ruta ocolitoare Craiova -Piatra Olt – Caracal. Trenurile nr. 15594 si 15595 care circula azi 12/13.08.2018 pe relatia Arad -Timisoara Nord-Bucuresti Nord -Constanta si retur, vor inregistra la statia de destinatie intarzieri intre 30 si 60 minute.
Astra Trans Carpatic isi cere scuze pentru situatia creata ca urmare a acestui eveniment.De vină pentru situație este un accident feroviar cauzat de un tren de marfă în dimineața zilei de 13 august 2018.

CFR SA: București, 12 august 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, circulația feroviară este închisă începând cu ora 08:20 pe raza SRCF Craiova, între stațiile CF Malu Mare și Banu Mărăcine din cauza deraierii a 6 vagoane din compunerea unui tren de marfă, aparținând operatorului privat GFR (Grup Feroviar Român).

Trenul, care avea în compunere 23 de vagoane și circula pe distanța Slobozia – Veche Curtici, transporta produse petroliere. Menționăm că locomotiva trenului a deraiat și 6 vagoane din compunerea trenului 80315 aparținând GFR s-au răsturnat în viaductul Cârcea.

Foto: Andrei Marian

2.825 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *