MMV Rail devine al treilea operator cu locomotive Siemens Smartron în România

MMV Rail România va fi a treia companie feroviară din țară care va opera cu o nouă locomotivă Siemens Smartron, care este programată să-și înceapă activitateala începutul lunii septembrie. Filiala română a companiei PETROLSPED Kft a declarat că obiectivul său principal este îmbunătățirea nivelului național al materialului rulant și oferirea de opțiuni de transport de marfă rapide, eficiente și de încredere pentru clienți cu ajutorul noii locomotive inteligente.

Un număr total de șase Siemens Smartrons sunt deja ajunse sau în curs de livrare în țară, prin E-P Rail și Unicom Tranzit, ceea ce face ca locomotiva adusă de MMV Rail România să fie cea de-a 7-a Smartron care să satisfacă cerințele pentru transportul de marfă economic de ultimă generație.

Kinga Mădărășan, directorul general al MMV Rail România este optimistă cu privire la noul brand Siemens Smartron al companiei. Potrivit acesteia, după ce Smartron va fi pus în funcțiune și va da rezultate pozitive, compania va avea în vedere investiția într-o a doua locomotivă de la Siemens. În prezent, o serie de mecanici învață aspectele și noutățile noului sistem de operare, care se mândrește cu un concept ergonomic și modern. De asemenea, compania lucrează la realizarea certificatului pentru înregistrarea locomotivelor în conformitate cu normele și reglementările naționale de securitate.

Locomotiva inteligentă și modernă este un bun venit pentru actuala flotă activă a companiei, care constă în 4 locomotive moderne, electrice LE 5100 Softronic, 5 electrice clasice LE 5100 CP Electroputere Craiova, 10 diesel modernizate electrice LDE 2100 hop și 3 electrice Locomotive Siemens-Vectron, care sunt interoperabile în România, Ungaria, Austria și Germania.Foto: mobilitate.eu

2.574 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *