Mitsui Rail Capital Europe și Siemens au înființat compania Locomotive Workshop Rotterdam

Mitsui Rail Capital Europe și Siemens au înființat compania Locomotive Workshop Rotterdam

Siemens și Mitsui Rail Capital Europe (MRCE), o companie de leasing de locomotive full-service, au convenit să înființeze un joint-venture pentru repararea și întreținerea locomotivelor. Acordul stipulează că fiecare parte, Siemens și MRCE, va deține o participație de 50% în cadrul acestui joint venture și va gestiona împreună noua companie. Începând cu prima jumătate a anului calendaristic 2018, este de așteptată înființarea firmei, în așteptarea aprobării autorităților antitrust.

Compania olandeză va avea sediul în Rotterdam, Olanda, și va fi numită Locomotive Workshop Rotterdam (LWR). Ambii parteneri investesc împreună în Locomotive Workshop Rotterdam, în primul rând pentru a construi un nou atelier pentru locomotive. Ceremonia de lansare este planificată pentru anul calendaristic curent. Noul atelier este programat să se deschidă în vara anului 2019.
Locația noului atelier Locomotive Workshop Rotterdam din portul Rotterdam va permite operatorilor de transport feroviar să-și optimizeze planificarea pe termen lung a opririlor necesare pentru locomotive pe rutele lor. Portul este o locație ideală pentru servirea locomotivelor care sosesc din întreaga Europă și va elimina rutele lungi de transfer de servicii care costă timp și bani.Fiind cel mai mare port maritim din Europa, Rotterdam este un important centru logistic în rețeaua feroviară europeană. În fiecare săptămână există mai mult de 250 de conexiuni feroviare intermodale în port. Operațiile și opririle de serviciu pot fi astfel combinate și coordonate între ele. Atelierul se ocupă de inspecții, lucrări de întreținere preventivă și corectivă, care pot include, de asemenea, reparații și upgrade-uri simple.

Foto&info: Siemens

998 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *