Asocierea Metroul – Amberg – Transport Insights va realiza studiul de fezabilitate pentru metroul Gara de Nord – CFR Progresu

Acoperire integrala Digi Mobil 4G in tunelurile metroului

Asocierea Metroul SA – Amberg Engineering AG, împreună cu Transport Insights, au primit contractul pentru servicii de consultanță de la METROREX București, proiectarea magistralei de metrou Gara de Nord – CFR Progresu.

Contractul de 22 de luni va examina nevoia investiției, va identifica modul de implementare și va elabora proiecte preliminare pentru schema propusă de 11 kilometri, care leagă Gara De Nord de centrul orașului și către Gara Progresu, în suburbiile sale din sud. Proiectele vor asigura planificarea transportului cu metroul în această zonă și suportul pentru analiza cost-beneficiu pe întreaga durată a proiectului.Vorbind despre atribuirea contractului, directorul executiv al Transport Insights, Ciaran McKeon, a declarat: „Sunt foarte multumit de faptul ca Transport Insights va sprijini METROREX pe acest proiect de interes. Închegând cu Metroul SA parteneriate în alte proiecte de dezvoltare si reamenajare a metroului, inclusiv Metro Line 4 extinderea de la Parc Bazilescu la Straulesti, am fost mulțumit sa vizualizez acest proiect in timpul unei vizite recente in oras (noua linie de metrou 4 la Straulesti). Sunt convins ca aceasta asociere va avea același succes pentru client si echipa de consultanță.”
CFR pregateste reabilitarea garii istorice din Curtea de Arges
Fotoreportaj – Calea ferata si tunelul feroviar din zona Lujerului
Info: Transport Insights

1.073 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *