Metrorex anunță devieri de trafic pe Magistrala 2 în zona stației Pipera pentru lucrări de reparații

Metrorex licitează serviciile de curățenie a rețelei și trenurilor pentru următorii 4 ani

Metrorex informeaza publicul calator ca pentru imbunatatirea conditiilor de circulatie a trenurilor, in perioada 31 august – 3 septembrie 2018, se vor efectua lucrari de modernizare si inlocuire a aparatelor de cale (macaze). Personalul specializat Metrorex va lucra non stop pentru a reduce la minimum disconfortul calatorilor.

In perioada lucrarilor de modernizare circulatia trenurilor se va reorganiza astfel:
– Vineri, 31 august, calatorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera si retur) ,vor cobori in statia Aurel Vlaicu si, de pe acelasi peron, vor lua un alt tren de la aceeasi linie sau de la linia vecina, pentru continuarea calatoriei. Mentionam ca, la orele cu varf de trafic, intervalul de circulatie intre trenuri pe tronsoanele Berceni – Aurel Vlaicu – Berceni va fi de 5-6 minute respectiv 8-9 minute in restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu – Pipera – Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu varf de trafic si de 16 minute in restul zilei.

– In perioada 1 – 2 septembrie (sambata si duminica), calatorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera si retur) vor cobori in statia Aviatorilor si vor lua un alt tren de la aceeasi linie, pentru continuarea calatoriei. Pe tronsoanele Berceni – Aviatorilor – Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor – Pipera – Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

Calatorii vor fi permanent informati prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar si din statii.Foto: Andrei Marian

661 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *