MTBA modernizează 27 de locomotive F40 pentru trenurile Rail Commuter

MTBA modernizează 27 de locomotive F40 pentru trenurile Rail Commuter

Massachusetts Bay Transportation Authority a votat să exercite o opțiune contractuală pentru inițierea modernizării a 27 de locomotive suplimentare Commuter Rail. În conformitate cu un contract existent, MBTA are în curs de modernizare 10 modele F40 ale așa-numitei „flote moștenite” a locomotivelor Rail Commuter. Reparațiile adiționale fac parte dintr-o strategie de îmbunătățire a fiabilității locomotivelor pe termen scurt, în timp ce studiază în același timp modurile în care întreaga rețea Rail Commuter poate funcționa în viitor prin Rail Vision.

Inițial, a fost aprobat în iunie 2017, contractul în curs de desfășurare cu Motive Power, Inc. a adus prima locomotivă F40 revizuită serviciului de pasageri în martie 2019. Al doilea F40 este programat să revină pe șine în această săptămână, în timp ce restul de opt se vor întoarce în mod continuu cu toate cele 10 care se așteaptă să revină până la sfârșitul lunii august 2019.
Programul constă în reconstruirea și recondiționarea completă a modelelor F40 cu upgrade-uri suplimentare, inclusiv monitorizare și diagnoză la distanță, camere cu imagine orientată spre față și cabină, precum și sisteme moderne de frânare și control.

Opțiunea de revizuire a celor 27 de locomotive suplimentare este de așteptat să coste aproximativ 78,3 milioane de dolari. Se preconizează că prima dintre unitățile opționale va fi returnată în MBTA până în noiembrie 2020, iar ultima dintre cele 27 fiind finalizată până la sfârșitul anului 2021.

MBTA inițial a achiziționat F40 în două etape: prima a inclus 25 de locomotive care au fost puse în funcțiune între 1987 și 1988; și a doua de 12 locomotive în 1991.


Foto&info: MBTA

704 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *