Maersk oferă un serviciu feroviar săptămânal din China către Turcia

Maersk oferă un serviciu feroviar săptămânal din China către Turcia

Maersk a lansat primul său serviciu feroviar din Xi’an, China către Izmit, Turcia. Această nouă rută, care face parte din rețeaua de servicii feroviare Intercontinentale Maersk, va oferi, pe lângă un timp de tranzit mai scurt, clienților opțiuni de rețea largi care conectează locațiile principale din China și Turcia cu o gamă variată de servicii de transport pre și de transport.

„După ce am lansat cu succes serviciul nostru feroviar intercontinental (ICR) din China în Europa, acum trei ani, am observat o creștere a cererii de către clienții noștri pentru acest serviciu special din diferite locații din Asia și Europa. Datorită locației geografice strategice, a sectorului larg al industriei, precum și a tuturor inițiativelor ambițioase luate de guvern pentru îmbunătățirea infrastructurii feroviare din toată țara, am decis să lansăm ICR în Turcia, nu numai pentru companiile situate în țară, ci și ca o legătură între Asia și Europa ”, spune Kasper Krog, șeful căii ferate intercontinentale la AP Moller – Maersk.

Maersk oferă un serviciu feroviar săptămânal din China către Turcia

Acest serviciu feroviar unic este ideal pentru clienții care se află pe verticalele industriale auto și tehnologice din Turcia și alte segmente care au mare nevoie de livrare rapidă pe piață. Datorită unui sistem feroviar bine conectat în toată țara, ICR pune la dispoziția clienților săi conexiuni la Marea Neagră, Europa de Est și țările din sudul Europei prin portul Korfez din Izmit, prin utilizarea rețelei de alimentare a companiei Sealand a Maersk Company.

În funcție de nevoile lanțului de aprovizionare, clienților li se oferă o flexibilitate suplimentară, alegând soluții de transport Maersk diferite pe calea ferată și maritim, ca parte a ofertelor integrate în maritim, logistică și servicii care le permit să reacționeze rapid la cerințele pieței în schimbare. Clienții vor beneficia în continuare de faptul că profită de utilizarea parcului de echipamente Maersk, vizibilitate și expertiză operațională pe parcursul călătoriei. Acest serviciu feroviar expres este stabilit pentru plecări săptămânale în fiecare marți, sub rezerva nivelurilor de utilizare.Foto&info: Maersk

386 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *