Madridul va avea 672 autobuze Mercedes Citaro NGT în 2020
Mobilitate

Madridul va avea 672 autobuze Mercedes Citaro NGT în 2020

Un motor cu gaz natural este o opțiune rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor pentru obținerea unor emisii mai reduse în transportul public local cu autobuzul. Compania de transport EMT Madrid operează cu succes câteva sute de autobuze Mercedes Citaro NGT cu acționare cu gaz natural în capitala spaniolă. În anul următor, numărul acestora va crește la 672 de autobuze urbane ecologice.

Autobuzul complet electric, Citaro echipat cu emisii scăzute, echipat cu specificațiile Euro VI, Citaro NGT cu motor cu gaz, ambele disponibile și ca variante hibride, astfel companiile de transport au cu siguranță libertatea de a alege. În 2016, EMT Madrid a comandat un număr total de 82 autobuze Citaro NGT și autobuze articulate Citaro G NGT. Autobuzele au avut o contribuție pozitivă și astfel compania a decis să plaseze mai multe comenzi ulterioare pentru mai multe autobuze Citaro cu un motor cu gaz natural. Când comanda va fi livrată, 672 de autobuze Citaro cu transmisie pe gaz vor fi pe șoselele din Madrid.

EMT Madrid dorește să-și schimbe întreaga flotă de autobuze cu unități cu emisii reduse până la sfârșitul anului. Modelul Citaro NGT formează baza conceptului general ecologic. EMT Madrid este deținut de oraș și operează cel mai mare garaj de autobuze din Europa. Autobuzele au o mare importanță în capitala spaniolă: flota EMT Madrid cuprinde 2000 de autobuze; vehiculele călătoresc mai mult de un milion de kilometri pe an și transportă 425 de milioane de pasageri într-o rețea de rute de servicii care acoperă aproximativ 3800 de kilometri. Datorită unei rețele de operatori de transport diferiți și a unui program de autobuze extrem de regulat, transportul public local din Madrid este foarte popular și cererea este în creștere. În același timp, traficul privat de transport în centrul orașului a scăzut perceptibil.Foto&info: Mercedes-Benz

188 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *