Primăria municipiului Iași a lansat licitația pentru 16 tramvaie noi cu lungimea de 26 de metri
Mobilitate

A fost anulată licitația pentru 16 tramvaie noi la Iași din cauza lipsei ofertelor

Licitația pentru „Achizitia de 16 tramvaie de cca. 26 m destinate transportului public de calatori” a fost anulată din lipsa depunerii de oferte, după ce termenul de depunere a fost prelungit până la data de 12 iunie.

Primăria municipiului Iași a lansat în luna aprilie 2019 licitația pentru „Achizitia de 16 tramvaie de cca. 26 m destinate transportului public de calatori”. Conform SEAP „Municipiul Iasi implementează trei proiecte, de reabilitare a infrastructurii de tramvai, finanțate din fonduri nerambursabile europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Obiectivul specific – 4.1 Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă, Proiectele cuprind „Activitatea de achiziționare material rulant”, tramvaie, în scopul atingerii obiectivului general al proiectelor, reprezentat de reducerea emisiilor de carbon”.
Proiectele enumerate sunt următoarele:
1) „Reabilitarea infrastructurii de tramvai în Municipiul Iasi”- Reorganizarea circulației pe Bulevardul Tudor Vladimirescu” -7 tramvaie;
2) „Reabilitarea infrastructurii de tramvai în municipiul Iasi”- 5 tramvaie;
3) „Reabilitarea infrastructurii de tramvai Iași-Dancu” – 4 tramvaieFoto: mobilitate.eu

926 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *