Licitație pentru 30 de tramvaie noi în orașul polonez Łódź
Mobilitate

Licitație pentru 30 de tramvaie noi în orașul polonez Łódź

O licitație pentru achiziționarea a 30 de tramvaie moderne cu podea joasă a fost lansată la Łódź, așa cum a fost anunțată de Municipal Investment Management în prima parte din iulie. Vehiculele vor fi cu aer condiționat, echipate cu sisteme de monitorizare și multe alte facilități care vor face călătoria în jurul Lodzului și mai confortabilă și mai sigură. Pe lângă repararea liniilor și modernizarea depoului, orașul polonez va investi și într-un material rulant mai avansat.

Astfel, ca parte a proiectului major de tramvai pentru Łódź, 11 km de linii vor fi modernizate în următorii ani și vor fi construiți doi kilometri de șine complet noi (pe străzile Nowowęglowa și Broniewskiego). Liniile vor fi, de asemenea, modernizate ca parte a revitalizării zonei. Północna-Ogrodowa, Plac Wolności, Cmentarna și Legiuni vor fi, de asemenea, reconstruite.

În următorii ani, strada Wojska Polskiego, a cărei reproiectare a început deja, va fi, de asemenea, modernizată. Pentru a asigura un serviciu adecvat pentru vehiculele moderne, depoul de tramvaie va fi modernizat. În viitorul apropiat, un contractant va fi selectat pentru a moderniza depoul Chocianowice, care va fi adaptat pentru a servi noul material rulant.

Modernizarea flotei din orașul polonez nu este nouă, doar în acest an MPK Lodz s-a îmbogățit cu 70 de autobuze moderne (24 de microbuze Isuzu și 46 de autobuze Solaris), iar anul trecut 12 tramvaie moderne Pesa Swing au ajuns la Lodz.


Foto&info: Primăria Łódź

118 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *