Lamborghini prezinta masina sport a viitorului Terzo Millennio

Pionier și inovatoare prin tradiție, Lamborghini se uită în viitor cu o abordare vizionară, aducând valorile proprii ale ADN-ului în extremă. Pentru a-si planifica drumul către masina electrica super sport, Lamborghini defineste cerintele mileniului al treilea in materie de stocare a energiei si materiale inovatoare pentru a asigura cea mai emotionala si cea mai simpla experienta de conducere.
Masina sport a viitorului folosește electricitate în loc de benzină. Sistemele electrice generează o eficiență ridicată și oferă câteva caracteristici interesante, cum ar fi posibilitatea de a recupera energia cinetică și de a aduce vârfuri uriașe de putere. Pentru a profita la maximum de oportunitățile oferite de electrificare, sistemul de acumulare trebuie să fie orientat spre putere și simetric, pentru a permite performanțe ridicate și cea mai mare recuperare energetică posibilă. Pentru a recolta această oportunitate, acumulatorii de astăzi nu sunt suficienți și este nevoie de un pas înainte: obiectivul Lamborghini este de a dezvolta un supercapacitor inovator capabil să reducă diferența cu bateriile convenționale din punct de vedere al densității energetice, păstrând o densitate de putere remarcabilă.
Lamborghini își propune să reducă greutatea și să sporească disponibilitatea energiei electrice utilizând compozite structurale de stocare a energiei electrice ca o baterie reîncărcabilă. Obiectivul este îmbunătățirea tehnologiei nanomaterialelor, difuzarea nano-încărcărilor în panourile bazate pe CFK capabile să stocheze energia electrică și, între timp, să formeze corpul și structurile mașinii. În același timp, Terzo Millennio vizează combinarea tehnologiei pentru monitorizarea continuă a întregii structuri de fibră de carbon, atât vizibilă, cât și invizibilă, cu conceptul de monitorizare a sănătății: obiectivul este de a oferi Terzo Millennio capacitatea de a-și conduce propria sănătate -monitorizarea, pentru detectarea fisurilor și a daunelor care ar putea apărea după accident, pe întreaga sa structură, limitând sau reducând la zero riscurile corelate cu prezența și propagarea fisurilor în structura fibrei de carbon.Unul dintre cele mai interesante avantaje ale tehnologiei bazate pe motoare electrice este alimentarea cu energie a unui sistem fabricat din mai multe mașini electrice, doar prin cabluri. Lamborghini intenționează să folosească această ocazie pentru a genera cuplu direct în roți, permițând corpului vehiculului să se adapteze nevoilor de design și aerodinamică. Provocarea cu care se confruntă Terzo Millennio este dezvoltarea unei tehnologii potrivite pentru creșterea densității de putere a motorului electric în roți până la nivelul pe care o merită un automobil sport super 4WD, păstrând sub control greutatea maselor neutilizate. Posibilitățile în ceea ce privește greutatea, aerodinamica și designul sunt atât de mari încât merită investigate pentru fezabilitatea dezvoltării ulterioare.

Adoptarea unui sistem de tacțiune electric necesită definirea unui sunet capabil să înlocuiască pe cel de astăzi V12. Este nevoie de o investigație profundă în scopul evaluării oportunităților oferite de noul sistem de propulsie, căutând fiecare ocazie pentru a genera sunetul Terzo Millennio. Designul vizionar este expresia unei viziuni aerodinamice și a unei arhitecturi noi. Fiecare detaliu este proiectat pentru a face trecerea curentului de vânt perfectă. Lamborghini încearcă să se apropie de procesul de electrificare într-un mod neconvențional, cu o mașină Terzo Millennio concept care este radicală în managementul energiei, în corp, în arhitectură și în design, în concordanță cu cultura Lamborghini.
CFR SA pregateste revizia vagoanelor trenului prezidential
Ziua Armatei Române 2017 sarbatorita în Parcul Carol din Bucuresti
Galerie foto: Parada tramvaielor istorice din Bucuresti
Foto&info: Lamborghini Terzo Millennio

990 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *