Lamborghini Aventador S Roadster a fost prezentat la Frankfurt

Aventador S Roadster este prezentat de Automobili Lamborghini la IAA din Frankfurt, combinând tehnologiile și dinamica de conducere a autovehiculului Aventador S cu o experiență emotivă în aer liber. „Noul Aventador S Roadster stabilește noi valori de referință în ceea ce privește tehnologia și performanțele atât pe șosea cât și pe pistă, versiunea roadster adăugând o nouă dimensiune în plăcerea de a conduce”, spune Stefano Domenicali, Președinte și Chief Executive Officer. „Aventador S Roadster oferă emoția de a conduce în aer liber fără a compromite dinamica de conducere sau confortul ocupanților și adaugă o altă dimensiune luxoasă prin opțiunile de personalizare disponibile.”

Aventador S Roadster este singurul motor V12 super sport cu motor intermediar din spate. Pe lângă performanțele de vârf ale clasei, statutul unic al roadster-ului este îmbunătățit prin multiple opțiuni de culoare și ornamente, inclusiv materiale noi și utilizarea extensivă a fibrelor de carbon, precum și un potențial practic nelimitat prin programul de personalizare Lamborghini Ad Personam.Roadster-ul menține designul inconfundabil al modelului Aventador S, împreună cu caracteristici unice care reflectă caracterul său rutier: o combinație de design distinctiv Lamborghini ADN și rezultatul unor teste amănunțite aerodinamice.

Panourile de acoperiș rigide, detașabile, cu o greutate mai mică de șase kg, sunt turnate convex pentru a asigura un spațiu maxim de cabină pentru ocupanți. Finisat în fibră de carbon negru mat, caracteristici opționale, inclusiv negru de înaltă luciu, fibră de carbon vizibil lucios și alte posibilități Ad Personam. Un sistem ușor de fixare permite panourilor de acoperiș să fie îndepărtate rapid și depozitate în portbagajul frontal.

Fereastra din spate este acționată electric la apăsarea unui buton pentru șoferii care doresc să audă baterea motopropulsorului V12: în timp ce este închis în timpul conducerii fără acoperiș, fereastra minimizează zgomotul din cabină și fluxul de aer.

Primii clienți vor primi livrarea noului Lamborghini Aventador S Roadster în februarie 2018 la prețurile de vânzare recomandate după cum urmează:
Europa: 313.666,00 EUR (cu excepția taxelor de vânzare recomandate)
UK: 251.462,00 GBP (cu excepția taxelor de vânzare recomandate)
SUA: 460.247,00 USD (preț de vânzare sugerat – inclusiv GGT)
China: RMB 7,478,513.00 (taxe de vânzare recomandate incluse)
Japonia: YEN 46.267.692,00 (taxe de vânzare recomandate incluse)

Foto: Lamborghini

976 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *