Knorr-Bremse va livra echipamente de frânare pentru 208 vagoane de tren ale producătorului sud coreean Dawonsys

Knorr-Bremse va livra echipamente de frânare pentru 208 vagoane de tren ale producătorului sud coreean Dawonsys

Knorr-Bremse își va extinde în continuare prezența pe piața de mobilitate din Coreea de Sud datorită unui acord major de aprovizionare cu principalul producător de trenuri Dawonsys. Compania va echipa o flotă mare de trenuri regionale și de navetiști, 208 vagoane în total, cu sisteme complete de frânare. Operatorul feroviar național din Coreea de Sud, KORAIL, se așteaptă să pună primele trenuri în funcțiune la sfârșitul primului trimestru al anului 2024.

Knorr-Bremse a primit comanda de echipare a 208 vagoane la sfârșitul anului 2022, după ce Dawonsys a exercitat opțiunea relevantă pe un contract de furnizare care era în vigoare din 2020. Pe lângă componente pentru asigurarea unei alimentări eficiente cu aer comprimat, frânarea electropneumatică, comanda include sisteme de control al frânelor, plus tehnologii de protecție a patinării roților pentru o frânare și mai precisă și mai sigură. Tehnologiile Knorr-Bremse aduc o contribuție cheie la călătoriile mai sigure, mai rapide și mai eficiente în centrele urbane din Coreea de Sud.

Comanda inițială de echipare a 150 de vagoane a fost prima oportunitate a Knorr-Bremse de a furniza sisteme de frânare complete pentru importantul segment de tren regional și de navetiști din Coreea de Sud. Noua comandă pentru alte 208 vagoane înseamnă că compania își poate extinde în continuare prezența pe această piață. Printre altele, investiția Knorr-Bremse în facilități locale de testare și dezvoltare, proiectarea specifică clientului a componentelor cheie și succesul în obținerea certificării sistemului, s-a dovedit a fi factor cheie în câștigarea comenzii inițiale.

759 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *