Karsan a semnat contractul pentru livrarea de autobuze electrice în Segarcea

Karsan a semnat contractul pentru livrarea de autobuze electrice în Segarcea

Karsan anunță semnarea contractului de furnizare a 3 autobuze electrice Karsan eATAK. Proiectul face parte din investiția : „Sistem integrat de mobilitate urbană durabilă în Orașul Segarcea, Județul Dolj: Amenajare piste de biciclete și infrastructură pietonală, modernizare cale rutieră pe care circulă transportul public, amenajare autobază și stații de autobuz”.

Autobuzele Karsan eATAK corespund celor mai moderne cerințe în domeniul transportului public de persoane. Sunt dotate cu motoare electrice și alimentate de acumulatori ce asigură o autonomie de până la 300 de kilometri dintr-o singură încărcare. Pot transporta până la 52 de pasageri, cumulat pe scaune și în picioare. În plus, oferă locuri speciale destinate fotoliilor rulante și rampă de acces pentru pasagerii cu mobilitate redusă.

AnadoluAutomobilRom , importatorul mărcii Karsan, este unul dintre cei mai activi jucători pe piața autobuzelor ecologice din România. Prin semnarea contractului de furnizare, Segarcea se alătură altor parteneri de-ai noștri care au ales transportul ecologic și sustenabil cu autobuze electrice, alături de alte orașe precum Suceava, Deva, Gura Humorului, Dej sau Mangalia unde s-au livrat, sau urmează a fi livrate, autobuze electrice Karsan.

Contractul cu Primăria Segarcea este în valoare de 5.357.400+TVA și include pe lângă furnizarea celor trei autobuze electrice și dotarea cu stații de încărcare pentru acestea. Acestea vor deservi sistemul de transport public din orașul Segarcea. La semnarea contractului au participat doamna Magdalena Peșu, Director General al Anadolu Automobil Rom S.R.L. și domnul Nicolae Tutunaru, Primarul Orașului Segarcea.

Foto&info: Karsan Romania457 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *