Italia – Hitachi Rail va livra 14 metrouri noi pentru Genova

Italia - Hitachi Rail va livra 14 metrouri noi pentru Genova

Hitachi Rail va livra municipalității capitalei Liguriei 14 trenuri de nouă generație echipate cu sistemele de bord necesare pentru funcționarea corectă pe rețeaua de metrou din Genova. Investiția se ridică la 70 de milioane de euro. Acordul a fost semnat recent de AMT, acţionând în baza unui mandat al autorităților din Genova, beneficiar al finanţării de stat. Noile trenuri vor sprijini extinderea rețelei de metrou din Genova, pentru a conecta un număr tot mai mare de persoane cu soluții de mobilitate durabilă.

Fiecare dintre noile trenuri, alcătuit din patru vagoane cu o capacitate totală de 290 de pasageri, va fi bidirecțional, lung de 39 m. În mod normal, acestea vor rula în două pentru o lungime totală de 78 m, în cupluri, pentru a asigura o capacitate de 580 de pasageri.

Designul amenajărilor interioare și sistemelor de bord a fost conceput pentru a limita pe cât posibil încărcarea sistemelor în habitaclu pentru a avea o vizibilitate continuă prin vagoane și ferestre. Scaunele creează un aspect simetric și bine echilibrat pentru echilibrarea greutății. Noile trenuri de metrou vor avea un design interior și exterior inovator, o tehnologie de ultimă oră și utilizarea de materiale care respectă pe deplin cerințele de siguranță, rezistență și reciclabilitate.

Pentru operarea pe rețeaua Genova, trenurile vor integra sistemul ATP și ATO, legat de controlul vitezei și de conducere automată asistată.

Sistemul de telecomunicații de la bord este prezent în fiecare vagon și datorită Ethernetului poate garanta conectivitatea tuturor dispozitivelor de comunicație, cum ar fi sunetul și afișajul pentru informații pentru pasageri, interfonul de urgență și dispozitivele de control rezervate mecanicului.

În plus, vagoanele vor fi echipate cu un sistem inovator de aer condiționat care va crește considerabil confortul pasagerilor în orice condiție și sezon. Noile trenuri vor sprijini îmbunătățirea metroului din Genova, inclusiv prelungirile de vest și de est către Canepari și Martinez, ambele în construcție. Flota va fi fabricată în întregime în fabricile Hitachi Rail din Italia, folosind un lanț național de aprovizionare, iar primele trenuri vor fi livrate la începutul anului 2024.

Această investiție îmbunătățește alegerea municipalității de a se orienta către o mobilitate durabilă, care se potrivește perfect cu strategia de decarbonizare a Hitachi Rail.

Foto&info: Hitachi Rail671 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *