Irizar a câștigat contractul pentru sistemul de autobuze electrice pentru orașul elvețian Schaffhausen

Compania de electromobilitate Irizar își consolidează piața în Europa Centrală. După semnarea unui contract pentru 10 unități pentru Rheinbahn din Düsseldorf, Germania, acestea se extind acum în Schaffhausen, în Elveția, unde au semnat un contract pentru 15 autobuze electrice cu emisii zero cu infrastructura de încărcare.

Acesta este un proiect unic în Elveția și Europa, deoarece energia necesară pentru stațiile de încărcare va fi generată în râul Rin, în timp ce trece prin Schaffhausen.

Astfel, Irizar a primit contractul de furnizare a primei linii de autobuze electrice pentru orașul Schaffhausen în cadrul unei licitații publice. Contractul include 15 autovehicule electrice cu emisii zero de tip Irizar (7 de 12 metri și 8 de 18 metri), 12 stații de încărcare rapide și 16 stații de încărcare în depouri. Acesta este un proiect de start cu scopul de a electrifica transportul public în orașul Schaffhausen. Și include posibilitatea unei a doua etape în 2022-2027, când suma poate crește la 47 de vehicule, 20 de stații de încărcare rapidă și 51 de stații de încărcare în depou.Foto&info: Irizar

843 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *