InnoTrans 2021 – Interviu cu directorul InnoTrans despre amânarea InnoTrans 2020 și planul pentru InnoTrans 2022

InnoTrans 2021 - Interviu cu directorul InnoTrans despre amânarea InnoTrans 2020 și planul pentru InnoTrans 2022

Din cauza Coronavirus, InnoTrans 2020 a fost mutat recent în primăvara anului 2021, motiv pentru care, directorul InnoTrans, Kerstin Schulz, transmite presei un interviu despre evenimentul mutat dar și pentru ediția 2022.

În puțin peste un an, InnoTrans va avea loc între 27 și 30 aprilie 2021. Ce înseamnă asta pentru sectorul tehnologiei de transport, care a dorit de fapt să-și prezinte inovațiile din septembrie?

Într-adevăr, ciclurile de inovare ale industriei și ciclul de doi ani al InnoTrans merg mână în mână. Aici multe companii își prezintă adesea inovațiile în domeniul tehnologiei de transport pentru prima dată. În 2018 am avut în jur de 150 de premiere mondiale. Pentru ca o dată alternativă pentru InnoTrans să fie stabilită, este important să nu fie prea departe în viitor, ci să asigure o securitate de planificare suficientă. Pe de altă parte, însă, este important să avem suficient timp pentru a ajunge la următoarea dată programată din septembrie 2022. Cu expoziția la sfârșitul lunii aprilie 2021 am îndeplinit aceste criterii în cel mai bun mod posibil.

Cum a reacționat industria mobilității, în special expozanții, la amânare?

InnoTrans 2021 din aprilie oferă tuturor expozanților noștri securitatea de planificare de care au nevoie pentru a se putea organiza pentru InnoTrans în mod obișnuit. Un târg unic, precum InnoTrans, este de asemenea o provocare logistică pentru mulți expozanți. Unele dintre exponatele de la târg sunt expediate la Berlin cu câteva luni înainte de InnoTrans. Toate acestea trebuie planificate meticulos în avans. Acesta este motivul pentru care expozanții internaționali salută amânarea. Cu toate acestea, inovațiile și noile idei în transportul public sunt mai importante ca niciodată, mai ales acum. Cu toții avem nevoie de o platformă industrială puternică care să funcționeze ca un hub internațional și să prezinte mobilitatea de mâine.

Deci, ce se va întâmpla cu echipa InnoTrans acum? Trebuie să planificați din nou întregul eveniment?

Nu, putem construi foarte bine pe starea actuală. De exemplu, vom prelua cât mai mult posibil planificarea structurii expoziției 2020. Unele aspecte ale InnoTrans vor fi bineînțeles actualizate datorită evoluțiilor globale, cum ar fi subiectele Programului Convenției. Dar lucrăm bine împreună ca echipă și organizăm totul. Mai important este că obiectivul nostru general nu s-a schimbat. Vrem să oferim expozanților noștri, vizitatorilor comerciali și partenerilor cea mai bună platformă globală pentru mobilitate. Noua dată ne oferă șansa de a ține InnoTrans în măsura obișnuită și cu internaționalitatea obișnuită. În luna aprilie, expozanții și vizitatorii comerțului din întreaga lume vor putea să vină din nou la Berlin. Îl așteptăm deja cu nerăbdare.Foto&info: InnoTrans Press

700 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *