Île-de-France Mobilités și RATP Dev lansează serviciul primelor autobuze electrice în suburbiile din Paris

Île-de-France Mobilités și RATP Dev lansează serviciul primelor autobuze electrice în suburbiile din Paris

Ca o continuare a obiectivelor de dezvoltare a mobilității durabile stabilite de Île-de-France Mobilités, Grupul RATP va opera primele trei autobuze 100% electrice realizate de Heuliez în rețeaua SQYBUS, cea mai mare filială RATP Dev din regiunea Paris.

Autobuzele electrice sunt reîncărcate noaptea în depoul Trappes, care a fost echipat special pentru a le adăposti. Autobuzele au o autonomie de 250 km și pot transporta până la 85 de pasageri. Autobuzele sunt silențioase în ceea ce privește pasagerii și mediul și circulă deja, în principal pe liniile din Maurepas-Elancourt, care au fost reintroduse în septembrie.

Lansarea face parte dintr-o abordare urmărită de RATP și Île-de-France Mobilités în dezvoltarea lor tehnologică și ecologică, care urmărește asigurarea unei flote din ce în ce mai curate în regiunea Parisului.

Grupul rulează deja aproape 900 de autobuze hibride, 55 de autobuze electrice și 140 de autobuze cu gaze naturale în mai multe orașe din Franța și la nivel internațional, inclusiv două linii complet electrice la Londra.Foto&info: RATP Dev

798 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *