IKEA reduce impactul său climatic cu 4,476 tone de dioxid de carbon pe an cu Green Cargo Suedia

Softronic Craiova testează primele două locomotive Transmontana ce vor deschide seria de livrări către Green Cargo Suedia

La începutul lunii martie, primul tren de la Årsta a plecat de la Älmhult și Torsvik în cadrul noului contract al Green Cargo Suedia cu IKEA Transport & Logistics Services. Trenul rulează șase zile pe săptămână și furnizează bunuri magazinelor și depozitelor în zonele mai mari din Stockholm și Uppsala. La sosirea la terminalul Årsta, partenerul Road Cargo Stockholm preia transportul containerelor la destinație finală cu camionul. În acordurile anterioare, Green Cargo a transportat în jur de 2.000 de containere anual, în timp ce cu noul acord volumul va fi în jur de 12.500 de containere anual, doar pentru magazinele mari și comenzile clienților din Suedia. Noul plan de trafic înseamnă că IKEA Transport & Logistic Services reduce impactul său climatic cu 4.476 tone de emisii de dioxid de carbon pe an, ceea ce întărește durabilitatea mărcii.

Noul tren, împreună cu alte transporturi către Gävle, Sundsvall, Umeå și Haparanda, înseamnă că aproximativ 12.500 de transporturi cu camionul vor fi luate de pe șosele prin acordul cu IKEA Transport & Logistics Services, care se va extinde până în 2021. Green Cargo închiriază 100 de containere noi pentru a asigura livrarea. Containerele sunt construite special conform unui design dezvoltat cu IKEA Transport & Logistics Services pentru a satisface cel mai bine nevoile de incarcare si descarcare.


Foto: mobilitate.eu

1.074 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *