Hyundai Coreea și Siemens livrează tehnologie inovativă pentru metrouri fără mecanic în Taiwan

Hyundai Coreea și Siemens livrează tehnologie inovativă pentru metrouri fără mecanic în Taiwan

Un consorțiu al producătorului feroviar din Coreea de Sud, Hyundai Rotem, compania de construcții din Taiwan, BES Engineering și Siemens, va livra, la cheie, soluțiile electrice și mecanice pentru metroul liniei verzi din orașul Taoyuan din Taiwan. Contractul a fost acordat de orașului Taoyuan. Partea Siemens din proiect include sistemul de control al trenurilor Trainingard MT Communications (CBTC), sistemele de tracțiune pentru trenuri și alimentarea cu curent de tracțiune directă (DC). Sistemul de semnalizare al liniei de metrou va permite funcționarea trenurilor fără mecanic (gradul de automatizare, GoA4).

„Sistemul nostru de control al trenurilor CBTC permite operatorilor feroviari să utilizeze în mod optim capacitatea lor de rețea și limitările de viteză. Aceste căi de rulare cu interval de 90 de secunde sau mai puțin vor fi realizate cu operațiuni de blocuri în mișcare, care asigură o separare sigură a trenurilor, combinată cu comunicații bidirecționale radio continue, pentru a maximiza numărul de trenuri care operează simultan pe linie, crescând astfel numărul de pasageri transportați „, a declarat Michael Peter, CEO al diviziei Siemens Mobility.

După terminare, Linia Verde din Taoyuan va avea o lungime de 27,8 kilometri și va avea 21 de stații. Aproximativ 12,5 kilometri de linie vor fi subterani și aproximativ 15,3 kilometri la înălțime. Linia Verde va lega orașul Taoyuan de Aerotropolis și de Aeroportul Internațional Taoyuan, prin Aeroportul TTY. Sunt planificate două extensii de linii, la Daxi cu trei stații și la Chungli cu șapte stații.Foto&info: Siemens

811 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *