Trenurile Hyperion Softrans revin pe Valea Prahovei după încheierea sezonului Litoral 2018

Trenurile Hyperion Softrans revin pe Valea Prahovei după încheierea sezonului Litoral 2018

Softrans anunță că începând cu data de 16 septembrie, trenul Craiova – București – Constanța își încheie programul sezonier de circulație, parcursul acestuia fiind mutat pe ruta Craiova – București – Brașov, cu excepția zilei de miercuri, când va circula un singur tren pe această rută.
Anunțul operatorului:

Reamintim publicului călător că trenul nostru de pe ruta București Nord – Constanța și retur a circulat anul acesta doar până ieri, sâmbătă 15 septembrie.
De duminică, 16 septembrie, avem un tren suplimentar pe Craiova – București Nord – Brașov și retur. Acesta va circula în fiecare zi a săptămânii, cu excepția zilelor de miercuri (când vom avea un singur tren pe această rută).
Trenul de miercurea va pleca din Craiova la 6:10 și va ajunge în Brașov la 11:55, cu staționare în București între 9:16 și 9:28; din Brașov va pleca la 14:55 și va ajunge în Craiova la 20:49, cu staționare în București între 17:24 și 17:42.
Programul complet de circulație, pentru toate zilele săptămânii, este disponibil la www.softrans.ro/mersul-trenurilor.html

Foto: Andrei Marian

1.310 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *